Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Kevin, Λαμβανόμενος και δοκιμασμένος τους πίνακες - ευχαριστώ πολύ. Αυτοί είναι τέλειοι, ακριβώς τι χρειαστήκαμε. rgds Πλούσιος

—— Πλούσιο Rickett

Ruth, Πήρα το PCB σήμερα, και είναι ακριβώς τέλειοι. Παρακαλώ μείνετε λίγη υπομονή, η επόμενη διαταγή μου έρχεται σύντομα. Καλοί σεβασμοί από το Αμβούργο Olaf

—— Olaf Kühnhold

Γεια Natalie. Ήταν τέλειο, συνδέω μερικές εικόνες για την αναφορά σας. Και σας στέλνω έπειτα 2 προγράμματα στον προϋπολογισμό. Ευχαριστώ πολύ πάλι

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Ευχαριστίες, έγιναν τέλεια, και εργασία καλά. Όπως υπόσχεται, είναι εδώ οι συνδέσεις για το πιό πρόσφατο πρόγραμμά μου, που χρησιμοποιεί το PCBs που κατασκευάσατε για με: Με τους καλύτερους χαιρετισμούς Ντάνιελ

—— Ντάνιελ Ford

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Bicheng Electronics Technology Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0

Ποιοτική πολιτική
Το Bicheng έχει αναπτύξει τη σειρά διοικητικών διαδικασιών και προσεγγίσεων για να βεβαιώσει ότι PCBs είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των προμηθευτών, της επιθεώρησης έργου υπό κατασκευή (WIP), της εξερχόμενων επιθεώρησης παράδοσης και της εξυπηρέτησης πελατών κ.λπ.

Αξιολόγηση και λογιστικός έλεγχος των προμηθευτών
Οι προμηθευτές πρέπει να αξιολογηθούν από Bicheng. Επιπλέον, Bicheng θα αξιολογήσει και θα ταξινομήσει τους προμηθευτές για να εγγυηθεί κάθε χρόνο ότι τα υλικά παρεχόμενα καλύπτουν τις απαιτήσεις Bicheng. Επιπλέον, Bicheng αναπτύσσει συνεχώς τους προμηθευτές και τους εποπτεύει για να βελτιώσει τη διαχείρισή τους ποιότητας και περιβάλλοντος βασίζοντας στα συστήματα ISO9001 & ISO14001.

 

Αξιολόγηση συμβάσεων
Το Bicheng θα αναθεωρήσει και θα ελέγξει τις απαιτήσεις του πελάτη να σιγουρευτεί ότι έχουμε την ικανότητα να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών, της παράδοσης και άλλων απαιτήσεων πριν από την αποδοχή μιας διαταγής.

Παραγωγή, έρευνα και έλεγχος των στοιχείων κατασκευής.
Όταν τα σχεδιαστικά στοιχεία των πελατών και οι προδιαγραφές παρέχονται στο τμήμα αγοράς μας, Bicheng πρέπει να ελέγξει όλες τις απαιτήσεις. Κατόπιν, μετατρέψτε τα σχεδιαστικά στοιχεία στα στοιχεία κατασκευής από το CAM. Τέλος, μια οδηγία κατασκευής (MI) παράγεται σύμφωνα με την πραγματικές διαδικασία παραγωγής και τις τεχνολογίες για το κατασκευαστικό τμήμα ως βάση για την πραγματική επεξεργασία. MI πρέπει να αναθεωρηθεί από τους ανεξάρτητους μηχανικούς και τους μηχανικούς QA πριν από το ζήτημα.

 

Εισερχόμενος υλικός ποιοτικός έλεγχος
Όλα τα υλικά πρέπει να επιθεωρηθούν πρίν αποθηκεύουν. Καθιερώσαμε μια σειρά ακριβών διαδικασίας και οδηγίας επιθεώρησης για να ελέγξουμε τα εισερχόμενα υλικά. Επιπλέον, τα διάφορες ακριβείς όργανα επιθεώρησης και οι συσκευές εγγυώνται την ικανότητα να κριθεί υλικός ο καλός ή όχι. Εκδίδουμε το υλικό με πρώτα -/πρώτα - έξω την πρώτη έξω αρχή, και δίνουμε έξω «το συναγερμό» γιατί το υλικό που θα φθάσει στη ζωή του προϊόντος στο ράφι για να εξασφαλίσει τα υλικά καταναλώνεται πριν από τη λήξη.

 

Έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής
Η σωστή οδηγία κατασκευής (MI), η περιεκτική διαχείριση εξοπλισμού και η συντήρηση και ο έλεγχος διεργασίας, η ακριβής επιθεώρηση WIP και η παρακολούθηση καθώς επίσης και η οδηγία εργασίας, όλοι εκείνοι καθιστούν ολόκληρη τη διαδικασία επεξεργασίας ελεγχόμενη συνολικά.

 

Τελικοί έλεγχος και επιθεώρηση
Όλο το PCBs πρέπει να περαστεί από την ανοικτή και σύντομη δοκιμή καθώς επίσης και η οπτική επιθεώρηση μετά από πέρασε τις διευκρινισμένες φυσικές δοκιμές. Είμαστε κύριοι του διάφορου προηγμένου εξοπλισμού δοκιμής συμπεριλαμβανομένου προσαρμοσμένος, πετώντας μηχανές δοκιμής ελέγχων για να εγγυηθούμε ότι κάθε PCB είναι 100% δοκιμασμένο.

 

Λογιστικός έλεγχος παράδοσης προϊόντων
Εμείς οργάνωση ένα αφιερωμένο τμήμα FQA για να επιθεωρήσει τα προϊόντα PCB σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του πελάτη από τη δειγματοληψία. Κατάλληλο PCBs πρόκειται να συσκευαστεί.

FQA πρέπει επίσης να πραγματοποιήσει έναν λογιστικό έλεγχο 100% των προϊόντων συσκευασίας και ναυτιλίας αποθηκών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού προϊόντων, αριθμός πελατών, ποσότητα προϊόντων, που στέλνει τη διεύθυνση και ούτω καθεξής πριν από την αποστολή.

 

Εξυπηρέτηση πελατών
Θέτουμε - επάνω μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να επικοινωνήσει φιλενεργά με τους πελάτες και έγκαιρος εξετάζει τις ανατροφοδοτήσεις των πελατών. Εστιάζουμε ιδιαίτερα στις ανάγκες των πελατών και για να καταλάβουμε τις απαιτήσεις των πελατών, έγκαιρες να ρυθμίσουν την πολιτική των απαιτήσεων προϊόντων εξυπηρέτησης πελατών και PCB.

Πιστοποιήσεις
 • ΚΙΝΑ Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:IATF 16949:2016

  Αριθμός:50051550 IATF16

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-01-04

  Ημερομηνία λήξης:2022-01-03

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Printed Circuit Board

  Που εκδίδονται από:DQS

 • ΚΙΝΑ Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ISO 9001:2015

  Αριθμός:50051550 QM15

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-01-04

  Ημερομηνία λήξης:2019-01-03

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Printed Circuit Boards

  Που εκδίδονται από:QDS GmbH

Στοιχεία επικοινωνίας
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Ivy Deng

Τηλ.:: 86-755-27374946

Φαξ: 86-755-27374848

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)