Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Οι κορυφαίοι παγκόσμιοι κατασκευαστές PCB είχαν συνολική αξία παραγωγής 97,5 δισ. δολαρίων το 2022, που αντιπροσωπεύει αύξηση 6,7%.

ΚΙΝΑ Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Kevin, Λαμβανόμενος και δοκιμασμένος τους πίνακες - ευχαριστώ πολύ. Αυτοί είναι τέλειοι, ακριβώς τι χρειαστήκαμε. rgds Πλούσιος

—— Πλούσιο Rickett

Ruth, Πήρα το PCB σήμερα, και είναι ακριβώς τέλειοι. Παρακαλώ μείνετε λίγη υπομονή, η επόμενη διαταγή μου έρχεται σύντομα. Καλοί σεβασμοί από το Αμβούργο Olaf

—— Olaf Kühnhold

Γεια Natalie. Ήταν τέλειο, συνδέω μερικές εικόνες για την αναφορά σας. Και σας στέλνω έπειτα 2 προγράμματα στον προϋπολογισμό. Ευχαριστώ πολύ πάλι

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Ευχαριστίες, έγιναν τέλεια, και εργασία καλά. Όπως υπόσχεται, είναι εδώ οι συνδέσεις για το πιό πρόσφατο πρόγραμμά μου, που χρησιμοποιεί το PCBs που κατασκευάσατε για με: Με τους καλύτερους χαιρετισμούς Ντάνιελ

—— Ντάνιελ Ford

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Οι κορυφαίοι παγκόσμιοι κατασκευαστές PCB είχαν συνολική αξία παραγωγής 97,5 δισ. δολαρίων το 2022, που αντιπροσωπεύει αύξηση 6,7%.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της Ένωσης Τυποποιημένων Κύκλων της Ταϊβάν στις 26 Σεπτεμβρίου, η γνωστή εταιρεία έρευνας αγοράς "NTΠληροφορίες" δημοσίευσε ανάλυση της παγκόσμιας βιομηχανίας PCB και την κατάταξη των κορυφαίων κατασκευαστών PCB το 2022Ανακάλυψε ότι η αξία παραγωγής PCB έφτασε τα 97,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση 6,7% σε σύγκριση με το 2021.και από τους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές PCB, πέντε είναι ταϊβανέζικες εταιρείες. η Zhending, η Xinxing και η Huatong κατέχουν την πρώτη, τη δεύτερη και την τέταρτη θέση, αντίστοιχα.Ασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση με 31Η Ιαπωνία με 15,9% και η Νότια Κορέα με 10,67%.

 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της N.T. Information, Zhongyuan Jiexiong, το 2022, υπήρχαν συνολικά 139 εταιρείες PCB παγκοσμίως με ετήσια έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων,μείωση 7 εταιρειών σε σύγκριση με το 2021Ωστόσο, ο αριθμός των κατασκευαστών PCB με έσοδα που υπερβαίνουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια αυξήθηκε σε 28, τρεις περισσότερες από το 2021.,76-100, 101-125, 126-139) με βάση την κατάταξή τους, οι ετήσιοι ρυθμοί αύξησης των εσόδων τους είναι 11,6%, 8,6%, 1,8%, 4,5%, -5,6% και -2,3% αντίστοιχα.Η στατιστική αυτή δείχνει μια τάση "το μεγαλύτερο γίνεται μεγαλύτερο"Η αύξηση της τάξης της τάξης της τάξης της δεκαετίας του '90, με τους "νικητές" να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, ενώ οι "διώκτες" να παρουσιάζουν βραδύτερη δυναμική ή να εισέρχονται σε ύφεση.

 

Οι εταιρείες PCB της Ταϊβάν συνεχίζουν να παρουσιάζουν καλές επιδόσεις στις παγκόσμιες κατάταξεις, με πέντε από τους 10 κορυφαίους κατασκευαστές PCB, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου, του δεύτερου,και τέταρτη θέση που κατέχει η Zhending TechnologyΟι εταιρείες της ηπειρωτικής Κίνας κατέχουν την πλειοψηφία με 64 εταιρείες, ενώ οι εταιρείες της Ταϊβάν κατέχουν τη δεύτερη θέση με 27 εταιρείες.Η Ιαπωνία έχει 21 εταιρείες.Η Νότια Κορέα έχει 14, οι ΗΠΑ 5, η Ευρώπη 5 και η Νοτιοανατολική Ασία 3.

 

ΤΤο υψηλό σημείο της παγκόσμιας βιομηχανίας PCB το 2022 ήταν τα υποστρώματα IC, τα οποία αντιπροσώπευαν περίπου το 20% της συνολικής αξίας παραγωγής γυμνών πλακών PCB (εκτός από τα έσοδα συναρμολόγησης, περίπου 88 δισεκατομμύρια δολάρια).Εκτός από τις εταιρείες των CPU και άλλων τομέων εφαρμογής, οι οποίες επηρεάστηκαν από υψηλό απόθεμα το δεύτερο εξάμηνο του 2022, οι υπόλοιπες έδειξαν τάση ανάπτυξης.Οι κατασκευαστές υποστρώματος IC είναι ιδιαίτερα ενεργοί στις μελλοντικές επενδύσειςΌταν αυτές οι επενδύσεις μετατραπούν σε παραγωγή, το ποσοστό των υποστρωμάτων IC στη βιομηχανία PCB αναμένεται να αυξηθεί στο 25%.Η παγκόσμια αξία παραγωγής υποστρώματος IC προβλέπεται να φθάσει τα 22 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025.

 

Όσον αφορά τις τοποθεσίες παραγωγής, η ανάλυση που διενεργήθηκε από τον προαναφερόμενο οργανισμό δείχνει ότι περίπου το 58,1% των PCB παράγεται στην ηπειρωτική Κίνα,καθιστώντας την την μεγαλύτερη βάση παραγωγής παγκοσμίωςΗ Ταιβάν αντιπροσωπεύει το 12,2%, ακολουθούμενη από τη Νότια Κορέα με 8,8% και την Ιαπωνία με 6,7%.Αλλά τώρα πάνω από το 70% των PCBs κατασκευάζονται εκείΜε τους κατασκευαστές PCB από τις δύο πλευρές του Στενίου της Ταϊβάν να επενδύουν στην Ταϊλάνδη, το παγκόσμιο μερίδιό τους στην αγορά αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι κορυφαίοι παγκόσμιοι κατασκευαστές PCB είχαν συνολική αξία παραγωγής 97,5 δισ. δολαρίων το 2022, που αντιπροσωπεύει αύξηση 6,7%.  0

Αξιολόγηση των επιπτώσεων

Πηγή: Economic Daily

Απαγόρευση ευθύνης: Σεβόμαστε την πρωτοτυπία και την ανταλλαγή αξιών. Τα πνευματικά δικαιώματα του κειμένου και των εικόνων ανήκουν στον αρχικό συγγραφέα.και δεν αντιπροσωπεύει τη θέση αυτού του λογαριασμούΑν παραβιάζει τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και θα το διαγράψουμε το συντομότερο δυνατό.

Χρόνος μπαρ : 2023-10-06 16:51:31 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Ivy Deng

Τηλ.:: 86-755-27374946

Φαξ: 86-755-27374848

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)